Fur Free Retailer

Вълнуващо е да виждаме, че все повече модни марки и дизайнери ги е грижа за животнитеи избират да се откажат от ценните кожи. Компаниите вече не желаят да се свързват с жестокостта към животните в производството на кожи. Преминаването на индустрията към мода без кожи съвпада с драматичното увеличаване на социалната загриженост на потребителите. Хората вече отказват да приемат диви животни да агонизират, заклещени в метални капани в продължение на дни или да живеят през целия си живот в малка клетка във ферми за кожи, затворени със стотици хиляди животни, което води до постоянен страх, обезумяване, самонараняване и ужасяваща смърт.

Тенденцията към преминаване към продукти и практики, проявяващи загриженост за животните, само ще се засилва. Марките и търговците, които отговарят на търсенето на продукти без жестокост, ще доведат до невиждан подем в иновациите и продажбите. Така че, освен че е по-добре за животните и за околната среда, отказването от ценните кожи е и едно много разумно бизнес решение.

Нашата програма е ангажирана да оповести пред милионите потребители, които ги е грижа за животните, за етичните бизнес решения, взети от Вашата компания. Прочетете повече за обвързването с политика без предлагане на ценни кожи в рубриката Често задавани въпроси.

Програмата Fur Free Retailer признава Насоките за корпоративна социална отговорност по ISO 26000: 2010 като пример за секторни инициативи.

Проявявате интерес да научите повече за политиката без употребата на ценни кожи и да управлявате бизнеса си с повече състрадание? Попълнете формуляр за контакт и направете първата крачка, за да станете търговец без ценни кожи!

Interested to run your business with more compassion? Fill out our contact form and make the first step to becoming a Fur Free Retailer!

 

 


    *Задължителни полета

    Какво казват търговските марки, които вече са се присъединили